Pravne informacije:
Web stranicu uređuje Vuksan Zajam, kreditno društvo. Njegovo sjedište nalazi se na adresi Plančićeva ul. 2, 21000, Split, Hrvatska.

Uvjeti korištenja:
Korištenje web stranice podrazumijeva prihvaćanje općih uvjeta korištenja koji su navedeni u nastavku: Vuksan Zajam zadržava pravo izmjene ovih općih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Stoga je preporučljivo redovito pregledavati najnoviju verziju dostupnu na web stranici. Stranica je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, osim u slučaju više sile, održavanja ili tehničkog incidenta. U tom slučaju Vuksan Zajam ne može snositi odgovornost za nedostupnost web stranice. Stranica je namijenjena za osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Zabranjena je svaka reprodukcija, izmjena, distribucija ili iskorištavanje web stranice u komercijalne svrhe bez prethodnog odobrenja Vuksana Zajam. Osobni podaci prikupljeni na web stranici obrađuju se u skladu s belgijskim zakonom o privatnosti.

Intelektualno vlasništvo:
Sadržaj web stranice, uključujući posebno tekstove, logotipe, slike, video zapise, isključivo je vlasništvo Vuksan Zajam. Svako neovlašteno umnožavanje ili korištenje je zabranjeno i može rezultirati pravnim postupkom.

Odgovornost:
Vuksan Zajam ne može se smatrati odgovornim za izravnu ili neizravnu štetu nastalu korištenjem web stranice ili informacija sadržanih na njoj. Vuksan Zajam ne može se smatrati odgovornim za prijevarno korištenje web stranice ili podataka pohranjenih na njoj. Vuksan Zajam ne može se smatrati odgovornim za sadržaj web stranica trećih strana na koje se s web stranice uspostavljaju hipertekstualne poveznice.

Kontakt:
Za sva pitanja ili zahtjeve za informacijama možete se obratiti Vuksanu Zajam:

E-poštom: info@vuksan-zajam.com
Preko maila : Plančićeva ul. 2, 21000, Split, Hrvatska.